首页作文素材好词好句历史典故写作技巧考场素材单元作文英语作文小升初作文名人故事时事论据 名言警句读后感精美散文
小学作文
初中作文
高中作文
作文体裁

dont,forget,me

时间:2016-04-16 来源:爱作文网 

篇一:初二英语期中试卷

桂林十九中2012-2013学年度下学期期中质量检测

二年级 英语(考试用时120分钟,满分120分)

____________班 学号____________ 姓名____________

笔试部分(90分)

一. 单项选择。(15分)

( ) 1.I will ask Mr King to come to the party.

A. by person B. in person C. on person D. in myself

( ) 2.The boy sits at the desk _____ but he doesn’t feel _____.

A. alone,alone B. lonely,lonely

C. lonely,alone D.alone,lonely

( ) Jim asked Lin Feng ______ forget to change water.

A. to not B. don’t C. not D. not to

( ) 4.I missed a chance to go to Beijing.

A. You’re lucky. B. What a pity.

C. I’m sorry. D. Great.

( ) 5.Kate, could you _____ the radio? Dad is sleeping now.

A. turn up B. turn on C. turn off D. take off

( ) 6.If it ______ rain, we will go to the park.

A. doesn’t B. isn’t C. is D. have

( ) 7. _____,Sally. It’s time for school.

A. Come on B. Come out C. Come up D. Come in

( ) 8.Look ______! The car is coming.

A. on B. out C. for D. at

( ) 9. I don’t understand __________________.

A. What my teacher says. B. What does my teacher say.

C. What my teacher said. D. What did my teacher say.

( ) ________, what are you going to do tomorrow?

A. On the way B. By the way C. In the way D.At the way

( ) 11. –Bob,may I ______ your MP4?

- Sure.But you can’t _____ it to others.

A. lend,lend B. lend, borrow C. borrow, borrow D. borrow, lend

( ) 12. Can you take a photo _____ your mobile phone?

A. for B. to C. with D. by

( ) 13. It’s important ______ me _______ pass the exam.

A. to,to B. to,for C. for,to D. of,to

( ) 14.Lingling is a nice girl. We all like to make friends____her.

A. to B. with C. for D. of

( ) 15. Keep ______ English hard.

A. study B. to study C. studying D. studied

二.用括号中所给词的正确形式填空。(4分)

1. Are you ________(interest) in music?

2. The teacher told us _______(not play)too much computer games.

3. My classmates are________(friend)to me.

4. I’d like_________(be) a sports reporter.

三.根据下列提示写句子。(6分)

1.Dont’forget to send me some funny photos.(改为同义句)

________ ________ send me some funny photos.

2.没关系。

It _______ ________.

3.I don't know _______ they will have an English exam or not.(whether/if)

4.I often miss my _______(亲戚).

三. 完形填空。(10分)

A newspaper boy Bill ____1____ fourteen years old. He is a student ____2____ school, too. Their father is a worker. But he is out of work(失业)now. Their mother (业余)job. He is a newspaper boy. Bill, (小镇). Every morning (递送) newspapers from door to door. In winter he must leave his house before dawn(黎明)means a lot to him. Bill has seventy customers(顾客)now, and he hopes to get (积攒)money to go to college(上大学).

( ) 1. A. be B. am C. is D. are

( ) 2. A. of B. at C. from D. on

( ) 3. A. have B. has C. there is D. there are

( ) 4. A. She B. Hers C. Herself D. Her

( ) 5. A. works B. work C. to work D. working

( ) 6. A. stay B. come C. live D. go

( ) 7. A. gets up B. get up C. to get up D. getting up

( ) 8. A. hot B. warm C. cool D. cold

( ) 9. A. many B. more C. most D. much

( ) 10.A. likes B. thinks C. wants D. works

四.阅读理解。 (30分)

(A)

My name is Lily. My father is a teacher. His students love him a lot because he is funny. I love him too, but I think he can be “foolish" sometimes.

Once we moved to a new house and had to go shopping to buy new chairs and lights. In the supermarket we saw many beautiful lights. I liked some of them and made my father buy them.

When we got home, my father began to work out how much money we had spent that day.

Suddenly, he stopped.”Something’s wrong,”he said.”I’ve got 300 yuan more than I should!”

“That’s great,”I said.”You can buy me that cartoon book I want.” Father said nothing.Instead, he counted how much he had again and again. “The salesgirl must have made a mistake.We should go back to the shop,” he said.

“Do we have to go back?” I asked. “Nobody will know we were given too much change .It would be foolish to go back.”

“It would not be ‘foolish’”,my father said angrily.”It’s called being honest.”

At the moment, I looked into his eyes and knew he was right.

The salesgirl was surprised to see us in the shop again. But when we gave her the money, she thanked us a lot. Suddenly, my father stopped me and smiled.”Do you still want that cartoon book?” he asked. I looked at my “foolish”father and answered loudly, “Father, you’re the greatest!”

( ) 1. Why did they go to the shop?

A. To buy chairs and lights. B. To take a walk.

C. To buy a cartoon book for Lily. D. Just to look around.

( ) 2. Why didn’t Lily let her father return the money to the supermarket?

Because ___________.

A. nobody knew what happened

B. the supermarket was too far away

C. they were too tired to go back to the supermarket

D. she wanted to buy a cartoon book with the money

( ) 3. What’s the meaning of the word “change”in the passage?

A.改变 B.变化 C.找零 D. 兑换

( ) 4. Why was her father angry when Lily didn’t let him return the money?

Because ___________.

A. he didn’t like money

B. he didn’t think it would be honest

C. he didn’t want to buy the cartoon book for Lily

D. he was a funny teacher

( ) 5. What do you think of Lily’s father?

A. He’s foolish. B. He’s confident.

C. He’s honest. D. He’s right.

( B )

Walt Disney began to make cartoon (漫画)movies when he was young. But he didn’t have much money and he didn’t always have enough to eat.One day a mouse ran near his desk when he worked in his small office.

“Would you like to be my pet?”Disney asked the mouse. He caught the mouse and kept it as a pet. A few years later, Disney decided to make a cartoon about it.

“I an making a cartoon about a mouse named Mortimer,”he told his wife.”

“Mortimer Mouse? I think Mickey Mouse would be a better name,”she said.

“ You are right.It would.”Disney agreed and made many Mickey Mouse cartoons.

People all over the world saw Mickey Mouse and loved it. Mickey Mouse made Disney famous. Then came Donald Duck,and Goofy Dog and others. Disney began to make full-length(长) cartons, then he made cartoon movies for television.

Millions of children watched the shows every week.

In 1955,Disney opened a wonderful land of make-believe(仿照)in California(加利福尼亚). Real boats, castles(城堡), trains, mountains, rivers are all in one beautiful park.Millions of people came to Disneyland. He died in 1966,but the world will not forget him quickly. Mickey Mouse and all his cartoon will help us to remember him.

( ) 6. When Disney began making cartoon movies ___________.

A. he earned(赚) a lot of money

B. he was very poor

C. he was a famous cartoonist

D. he liked to keep little animals as pets

( ) 7. The passage mainly tells us _________.

A. how Disney made cartoon movies

B. how Disney built Disneyland

C. something about Disney’s childhood

D. something about Disney’s life

( ) 8. We can learn from this passage that Disneyland is _______.

A. a park B. a city C. An island D. A castle

( ) 9. Disneyland was built _______.

A. when Disney was young

B. after 1986

C. as soon as Mickey Mouse became popolar

D. in the 1950’s

( ) 10. Which of the following sentences id TRUE?

A. Disney’s wife asked him to make a cartoon about the mouse.

B. Mickey Mouse was the name suggested by Disney’s wife.

C. Disney caught a mouse and made a cartoon about it at once.

D. Disney’s wife gave him a mouse as a pet.

( C )

Recently we have made a survey about the teenager’s hobbies. Here’s the result.

It’s very interseting to see the hobbies above. The teenagers have so many hobbies because they like to learn new things and develop new skills. For example, playing football can make them strong and understand the importance of team work. Growing vegetables can help their family.

根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。

( ) 11. The boys like dancing and singing.

( ) 12. Both the boys and the girls like growing vegetables and playing table tennis.

( ) 13. Collecting dolls can make the girls strong.

篇二:sc_start 说明

[【游戏资料】] sc_start 说明

脚本添加格式: 一般格式(以挑衅为例子): SC_START SC_PROVOKE,X,Y;

其中X表示时间,以毫秒计算(1秒=1000)... Y表示等级.....

例外格式(以增加ATK为例子): SC_START SC_INCATK,X,Y;

其中X表示时间,以秒计算(1秒=1)... Y表示数值.(Y=1的话...就增加1点ATK)

sc_start SC_INCATK,20,1000;

sc_start SC_INCMATK,20,200;

sc_start SC_SpeedPot2,20,0;

绿字效果,蓝字时间,红字增加的幅度

無限霸體的語法:

sc_start4 SC_ENDURE,60000,10,0,0,1;

SC_ENDURE 這是霸體的代碼

sc_start 偏向道具效果

sc_start4 偏向人物狀態

1800000是時間 之前測試想讓他無限(sc_start好像辦不到)

sc_start4 好像可以達到 狀態附加無限

藍色的部份 就是最後一個 是 1的話 無限

藍色為 0的話則算時間 綠色的就是時間(1000 = 1秒 60000 = 60秒 = 1分鐘) SC_ALL -1

SC_STONE 0// 石化

SC_FREEZE 1// 结冰

SC_STUN 2// 晕眩

SC_SLEEP 3// 睡眠

SC_POISON 4// 中毒

SC_CURSE 5// 诅咒

SC_SILENCE 6// 沉默

SC_CONFUSION 7// 混乱

SC_BLIND 8// 黑暗

SC_BLEEDING 9// 随即死亡

SC_DPOISON 10// 猛毒

SC_PROVOKE 20// 挑衅

SC_ENDURE 21// 霸体

SC_TWOHANDQUICKEN 22// 双手剑攻击速度增加 SC_CONCENTRATE 23// 心神凝聚

SC_HIDING 24// 隐匿

SC_CLOAKING 25// 伪装

SC_ENCPOISON 26// 涂毒

SC_POISONREACT 27// 毒性反弹

SC_QUAGMIRE 28// 泥沼地

SC_ANGELUS 29// 天使之障壁

SC_BLESSING 30// 天使之赐福

SC_SIGNUMCRUCIS 31// 天使之光

SC_INCREASEAGI 32// 加速术

SC_DECREASEAGI 33// 缓速术

SC_SLOWPOISON 34// 缓毒术

SC_IMPOSITIO 35// 神威祈福

SC_SUFFRAGIUM 36// 牺牲祈福

SC_ASPERSIO 37// 撒水祈福

SC_BENEDICTIO 38// 圣之祈福

SC_KYRIE 39// 霸邪之阵

SC_MAGNIFICAT 40// 圣母之颂歌

SC_GLORIA 41// 幸运之颂歌

SC_AETERNA 42// 天使之怒

SC_ADRENALINE 43// 速度激发

SC_WEAPONPERFECTION 44// 无视体型攻击 SC_OVERTHRUST 45// 凶砍

SC_MAXIMIZEPOWER 46// 武器值最大化

SC_TRICKDEAD 47// 装死

SC_LOUD 48// 大声吶喊

SC_ENERGYCOAT 49// 能量外套

SC_BROKENARMOR 50

SC_BROKENWEAPON 51

SC_HALLUCINATION 52

SC_WEIGHT50 53// 负重50%

SC_WEIGHT90 54// 负重90%

SC_ASPDPOTION0 55// 集中药水

SC_ASPDPOTION1 56// 觉醒药水

SC_ASPDPOTION2 57// 菠色克药水

SC_ASPDPOTION3 58// 超高速药水

SC_SPEEDUP0 59// 加速1

SC_SPEEDUP1 60// 加速2

SC_ATKPOTION 61// ATK增加(暂时)

SC_MATKPOTION 62// MATK增加(暂时)

SC_WEDDING 63// 结婚形象

SC_SLOWDOWN 64

SC_ANKLE 65// 定位陷阱

SC_KEEPING 66// 一定时间、非移动非反击(DEF100) SC_BARRIER 67// 一定时间、非移动非反击(MDEF100) SC_STRIPWEAPON 68// 卸除武器

SC_STRIPSHIELD 69// 卸除盾牌

SC_STRIPARMOR 70// 卸除铠甲

SC_STRIPHELM 71// 卸除头盔

SC_CP_WEAPON 72// 化学武器保护

SC_CP_SHIELD 73// 化学盾牌保护

SC_CP_ARMOR 74// 化学铠甲保护

SC_CP_HELM 75// 化学头盔保护

SC_AUTOGUARD 76// 自动防御

SC_REFLECTSHIELD 77// 反射盾

SC_SPLASHER 78// 毒性感染

SC_PROVIDENCE 79// 神佑之光

SC_DEFENDER 80// 光之盾

SC_MAGICROD 81// 魔法惩罚

SC_SPELLBREAKER 82

SC_AUTOSPELL 83

SC_SIGHTTRASHER 84

SC_AUTOBERSERK 85// 狂暴状态

SC_SPEARQUICKEN 86

SC_AUTOCOUNTER 87// 反击

SC_SIGHT 88// 火狩

SC_SAFETYWALL 89// 暗之障壁

SC_RUWACH 90// 光猎

SC_EXTREMITYFIST 91// 阿修罗霸凰拳

SC_EXPLOSIONSPIRITS 92// 爆气

SC_COMBO 93// 武僧连续技

SC_BLADESTOP_WAIT 94// 真剑百破道(等待) SC_BLADESTOP 95// 真剑百破道

SC_FIREWEAPON 96

SC_WATERWEAPON 97

SC_WINDWEAPON 98

SC_EARTHWEAPON 99

SC_VOLCANO 100// 火元素领域

SC_DELUGE 101// 水元素领域

SC_VIOLENTGALE 102// 风元素领域

SC_WATK_ELEMENT 103

SC_ARMOR 104

SC_ARMOR_ELEMENT 105

SC_NOCHAT 106

SC_BABY 107// 爸妈爱您

SC_AURABLADE 108// 灵气剑

SC_PARRYING 109// 双剑挌挡

SC_CONCENTRATION 110// 集中攻击

SC_TENSIONRELAX 111// 极速回复

SC_BERSERK 112// 狂怒之枪

SC_FURY 113

SC_GOSPEL 114// 圣音

SC_ASSUMPTIO 115// 圣母之祈福

SC_BASILICA 116// 神圣殿堂

SC_GUILDAURA 117

SC_MAGICPOWER 118// 魔力增幅

SC_EDP 119// 致命涂毒

SC_TRUESIGHT 120// 狙杀瞄准

SC_WINDWALK 121// 风之步

SC_MELTDOWN 122// 野蛮凶砍

SC_CARTBOOST 123// 手推车加速

SC_CHASEWALK 124// 暗影追踪

SC_REJECTSWORD 125// 霸王魂

SC_MARIONETTE 126// 傀儡师的把戏(自己) SC_MARIONETTE2 127// 傀儡师的把戏(对象) SC_CHANGEUNDEAD 128

SC_JOINTBEAT 129// 巧打

SC_MINDBREAKER 130// 精神撼动

SC_MEMORIZE 131// 速读术

SC_FOGWALL 132// 迷雾之墙

SC_SPIDERWEB 133// 易燃之网

SC_DEVOTION 134// 牺牲

SC_SACRIFICE 135// 舍命攻击

SC_STEELBODY 136// 金刚不坏

SC_ORCISH 137

SC_READYSTORM 138// 回旋准备

SC_READYDOWN 139// 砸踢准备

SC_READYTURN 140// 踢准备

SC_READYCOUNTER 141// 还击准备

SC_DODGE 142// 落法

SC_RUN 143// 跑步

SC_SHADOWWEAPON 144// 怪物头型 SC_ADRENALINE2 145// 所有速度激发

SC_GHOSTWEAPON 146

SC_KAIZEL 147// 凯易哲

SC_KAAHI 148// 凯阿希

SC_KAUPE 149// 凯诬仆

SC_ONEHAND 150// 单手剑攻击速度增加 SC_PRESERVE 151// 自由保护

SC_BATTLEORDERS 152

SC_REGENERATION 153// 复兴公会员体力 SC_DOUBLECAST 154

SC_GRAVITATION 155// 重力原野

SC_MAXOVERTHRUST 156

SC_LONGING 157

SC_HERMODE 158// 海罗默德的手杖

SC_SHRINK 159// 退避攻击

SC_SIGHTBLASTER 160// 火狩攻击

SC_WINKCHARM 161// 诱人的媚眼

SC_CLOSECONFINE 162// 禁锢的束缚 SC_CLOSECONFINE2 163// 禁锢的束缚2 SC_DANCING 164// 练习舞蹈

SC_ELEMENTALCHANGE 165

SC_RICHMANKIM 166// 经验值倍增

SC_ETERNALCHAOS 167// 永远的混沌 SC_DRUMBATTLE 168// 战鼓震天

SC_NIBELUNGEN 169// 尼贝隆根之戒指 SC_ROKISWEIL 170// 洛奇的悲鸣

SC_INTOABYSS 171// 触媒之所

SC_SIEGFRIED 172// 不死神齐格弗里德 SC_WHISTLE 173// 吹口哨

SC_ASSNCROS 174// 刺客的黄昏

SC_POEMBRAGI 175// 布莱奇之诗

SC_APPLEIDUN 176// 伊登的苹果

SC_MODECHANGE 177

SC_HUMMING 178// 哼唱之音

SC_DONTFORGETME 179// 勿忘我

SC_FORTUNE 180// 女神之吻

SC_SERVICE4U 181// 为您服务

SC_STOP 182

SC_SPURT 183

SC_SPIRIT 184

SC_COMA 185

SC_INTRAVISION 186

SC_INCALLSTATUS 187// 全属性上升(圣音用) SC_INCSTR 188// STR上升

SC_INCAGI 189// AGI上升

篇三:Superman的中英文歌词

Superman翻译 SelCampbell (转载请加上这个,谢谢你~) Tall ,dark and superman 个子高高、皮肤黝黑, 他是个超人 He puts papers in his briefcase and drives away 他把文件放进公文包内,驱车而去 To save the world or go to work 他是去拯救这个世界了吧,还是去工作呢? Its the same thing to me 对我来说都一样 Hes got his mothers eyes his fathers ambition 他有着和他妈妈一般温柔的眼神,爸爸一样远大 的理想 I wonder if he knows how much that I miss him 我猜想着,他是不是知道,我有多想念他 And I know every word that you say, yay 我明白你所说的每一个字 You smile and say how are you 你微微笑着,说,你好吗? I say just fine 我回答道,还不错 I always forget to tell you, I love you, I love you ... forever 我总是忘记告诉你, 我爱你,我爱 你,,, ,,,永远爱你 I watched superman fly away 我看见超人,飞走了 Youve got a busy day today 你有个忙碌的一天 To save the world ill be around 拯救了这个世界,而我,会一直在这里守候 I watched superman fly away 我看见超人,就这样飞走了 Come back ill be with you someday 回来吧,我会一直在你身边 Ill be right here on the ground 我会一直在这里,在原地守候 When you come back down 当你回来的那一刻Talk dark and beautiful 个子高高、皮肤黝黑, 帅气无比 Hes complicated hes irrational 他是如此复杂,他是如此无理 But I hope someday you take me away and save the day, yeeeeahhh 但是我依旧希望,你会带我 离开,拯救我的一天(让我的一天变得美好) Something in his deep browns eyes has me sing 他褐色的眼睛是这样的深邃,勾起我放声歌唱 的渴望 Hes not as bad like this, reputation 他不像他的坏名声,那样的不乖 I can't hear one single word they said, noooooo 我听不见他们所说任何一个字,我听不见,听 不见 You'll leave, you've got places to be and I'll be OK 你, 会离开这里, 你, 会找到属于你的地 方, 而我,会没事的 I always forget to tell you I love you I loved you from the very first day 我总是不记得告诉你,我你,当我们的眼神第一次交汇的时候,我就爱上了你 I watched superman fly away 我看见超人,飞走了 Youve got a busy day today 你有个忙碌的一天 To save the world ill be around 拯救了这个世界,而我会一直在这里 I watched superman fly away 我看见超,就这样飞走了 Come back ill be with you someday 回来吧,我会一直在你身边 Ill be right here on the ground 我会一直在这里,在这片土地上守候着 When you come back down 当你降落地面的时候 And I watch you fly around the world 我看见你,绕着地球,飞转一周 And I hope you don't see some other girl 我希望,你不会喜欢上别的女孩 Don't forget, dont forget about me 我希望,你不会忘记我,

一定不要忘记我 Im far away but i'll never let you go 我在离你很远的地方, 但是我永远也不会让你离开我的心 上 Im lovestruck and looking out the window 我是如此痴情,抬头仰望着天空 Dont forget dont forget where ill be 我希望,你不会忘记,我在地球的哪一个角落 Right here 就在这里 wishing the flowers were from you 祈祷着,花朵是你传递的爱意 Wishing the card was from you 祈祷着,卡片是你传达的问候 Wishing the call was from you 祈祷着,铃声是你传达的情话 Cuz I loved you from the very first day 因为,在我们眼神初次交汇的时候,我就爱上了你 I watched superman fly away 我看见超人,就这样飞走了 Youve got a busy day today to save the world 你今天很忙碌吧,拯救了这个世界 Ill be around forever and ever here 我会一直守候在这里,直到白发苍苍的那一天 I watched superman fly away 我看见超人,就这样飞离地面 I swear ill be with you someday 我发誓,我会一直在你身边 Ill be right here on the ground 我会一直在这里,守候着你 When you come back down 当你重新降落的时候 La, la, la When you come back down 当你回来的那一刻

篇四:复习题

复习试题

一、单选题(每小题1分,共15分)

1、People in Yancheng are proud of ________ they have achieved in the past thirty years. A.how B.which C.what D.when 2、—Can you tell me ____ the prize, Tom? —Last year。 A.when you got B.when did you get C.when will you get D.when you will get 3、I ____ Mr. Smith since he moved to Shanghai. A.didn’t hear from B.don’t hear from C.won’t hear from D.haven’t heard from 4、—Are you free this Sunday?

— Yes. If it_____ , I will go shopping with mum. A.won’t rain B.isn’t raining C.doesn’t rain D.didn’t rain 5、— He hasn’t watched the movie “ So Young”, has he?

— ________. He told me it’s very moving and interesting, he’d like to watch it again. A.Yes, he has B.Yes, he hasn’t C.No, he hasn’t D.No, he has 6、— I’m not going swimming tomorrow afternoon. — ________. I have to clean up my bedroom. A.So am I B.Neither am I C.Neither I am D.So I am 7、Only when the work is done ________ be able to go back home. A.you have B.you will C.will you D.have you 8、A direct order like “ Daisy, pass me the book” sounds rude. We’d better say: “________” A.Daisy, could you please pass me the book? B.Daisy, I wonder if can you pass me the book. C.Daisy, give me the book!

D.Daisy, I wonder you can pass me the book.

9、I don’t think the newly-directed film by Zhaowei is as interesting as people say, _______? A.do you B.isn’t it C.is it D.don’t you 10、---It was ___________ who helped us out of danger.

---What brave and helpful children! We should learn from them. A.they B.them C.their D.theirs 11、

---I find the more we study, the more difficulty we have ________ out Maths problems. ---Oh, I agree with you. Maths is more and more difficult. A.worked B.work C.works D.working 12、--- Compared w

dont forget me

ith that film, this one is ______ but not _______. ---I see, and I will see that one this evening. A.longer, as good B.long, good C.longest, best D.long, so good 13、She was so angry at ____ he was doing ___ she walked out without a word. A.what…that B.that…what C.that…that D.what…what 14、--- It’s too cold. Would you mi. But don’t do it now. A.my to close; Sure

B.my closing; Good idea

C.me closing; Better not D.me closing; Of course not

15、I don't mean ________ you , you see.

A. hurting B. hurt C. to hurt D. that hurt

二、完型填空(每小题1分,共10分)

16、Most people want to be happy, but few know how to find happiness. Money and success alone time thinking about future—for example, getting into college or getting a good job—that, we fail to enjoy the present(现在).You should enjoy life’s simple happier and healthier lives. for someone. You can help a friend with his or her lessons, go shopping to buy food for your family members, or simply help out around the house by washing the dishes. 【小题1】 A.happiness B.goodness C.health 【小题2】 A.them B.yourself C.ourselves 【小题3】 A.problems B.suggestions C.advice 【小题4】 A.take B.cost C.spend 【小题5】 A.pleasures B.pleasant C.interest 【小题6】 A.closely B.close C.better 【小题7】 A.friends B.money C.hobbies 【小题8】 A.sometimes B.only C.seldom 【小题9】 A.others B.himself C.parents 【小题10】 A.anything B.nothing C.something

三、阅读理解(每小题2分,共20分)

17、Television has a huge influence on our lives. It is one of the most important ways of getting information. People spend part of their spare time watching television, and much of what they learn comes from it.

What we see on TV — movies,news shows, sports shows, advertisements and so on have increased our knowledge and have changed the way we learn about the world today. However, not everything on TV is true.

Most of the viewers (观众time with children than parents do. But it keeps them in the living room away from healthy outdoor activities. They spend less time playing soccer or walking in the park or playing games in the yard. Of course, there are some programs on TV that are good for children. But there are also some shows which are bad. Children should not watch unhealthy shows. Maybe we can't change what is on TV, but we can choose what we watch. Do you agree?

【小题1】According to the passage,_is one of the most important ways of gettinginformation. A. a book B. a computer C. TV 【小题2】_can't be got on Television.

A. Knowledge B. Sports news C. Computer games

【小题3】The underlined word "baby-sitter" means

A. 小妹妹 B. 保育员 C. 女婴 【小题4】What can we do with programs on TV? A. We can surely change them. B. We can do nothing. C. We can choose them.

【小题5】From the passage, we may know_. A. TV is both good and bad for children. B. Everything is true on TV.

C All programs on TV are suitable for children.

18、Cats are the most popular pets among Americans. So it is not surprising there are many expressions about cats. Do you know any of them? Now let me introduce some to you.

Some cats like to catch small birds, like canaries. If someone looks very proud or satisfied with himself, we say he looks like the cat that ate the canary.

Sometimes, a cat likes to play with a small animal it catches. So if you play cat and mouse with someone, you change between different kinds of behavior when dealing with another person. For example, a child might offer something sweet to her little brother, and then take it away when reaches for it.

A cat will often catch a small animal and present it to its owner. The saying that looks like something the cat dragged in describes something in bad condition. A fat cat is a person with a lot of money.

There are many other expressions about cats in America. How interesting! Which kind of cat are you, or which kind would you like to be?

【小题1】Americans like ________ best as pets. A.dogs B.pigs C.cats D.mice 【小题2】The canary is a kind of ________.

A.dog B.cat C.bird

D.fish

【小题3】If you have much money, we can call you ________.

A.a fat cat B.a happy cat C.a thin cat D.a sad cat 【小题4】If someone always thinks highly of himself, we can say _________. A.he plays cat and mouse with someone B.he looks like the cat that ate the canary C.he is a lazy cat

D.he has dragged in something

【小题5】The passage introduces us ________ expressions about cat. A.one B.two C.three

D.four

四、还原句子(每小题1分,共5分) 19、

五、口语表达(每小题1分,共10分) 20、从方框内选择恰当的句子完成对话。 A: Hello! May I speak to Jim?

B: I’m sorry.I think he’ll be back in an hour.A: That’s very kind of you. I’d like to invite him to watch a football match with me. A: 5697846.My name is Su Lei.

3】____ 【小题4】____ 【小题5】____

21、A: I'll miss you, Diana!

school together.

you and all our other old friends.

often, but we can get together in the summer vacation.

A:【小题1】____ 【小题2】____ 【小题3】____ 【小题4】____ 【小题5】____

六、用所给词的适当形式填空(每小题1分,共7分)

It shows that unhappy people watch more TV than happy people.

for a long time.

整天坐在沙发上看电视的人),right? parties, … but don’t watch television all the time. Now turn off the TV, and take a walk outside. It’s the first step to being happy!

七、任务型阅读(每小题1分,共10分)

23、阅读下面短文,根据所给语境,按要求完成下列各题。

Failure is a part of life. No matter what we do, there are always two results:success and failure. There is no doubt that every one of us wants to be successful, but we can’t always avoid failure.

People have different opinions about the failure. Some people regard failure as a bad thing. They hold that they should always do everything well. If they fail in something, they will lose their

confidence. Other people regard failure as a chance to learn. They redo(重做) what they failed to do.(1)They know complaining won’t help themselves.

As an old saying goes, “Failure is the mother of success.” (2)good, either.

【小题1】根据(1)处完成下面的句子。(每空一词)

They ___________________ think complaining ___________________ themselves. 【小题2】将(2)处翻译成汉语。

_______________________________________________________________________________ 【小题3】根据短文内容填空。(每空一词)

When we fail in something, we shouldn’t _________ but __________ it again until we can succeed.

24、In the 1930s a young traveler was climbing the French Alps(法国阿尔卑斯山).He arrived at big piece of land without living things.It was ugly.It was the kind of place you hurry away from.

Then,suddenly,the young traveler stopped on the way.In the middle of this large land there was an old man.On his back was a bag of seeds.In his land was an iron pipe(铁管).

The man used the iron pipe to make a hole in the ground.Then from the bag he took a seed and put it in the hole.He did this again and again.

Later the old man told the traveler,“I’ve planted over 100,00 seeds.Perhaps only a tenth of them will grow.”

The old man’s wife and son had died,and this was how he chose to spend his final years. “I want to do something useful,”he said.

(1)him.He could mot believe his eyes.The land was covered with a beautiful forest two miles wide and five miles long.Birds were singing,animals were playing,and wild flowers were here and there. forest stood there now,all because someone cared. 【小题1】Why did the ola man plant

seeds?_____________________________________________

【小题2】How many seeds did the old man think could grow,all of them or only some?___________

【小题3】What amazed the young traveler when he returned to the place?______________________

【小题4】将短文中画线句子(1)翻译成英语。___________________________________________ 【小题5】将短文中画线句子(2)翻译成汉语。

___________________________________________ 七、根据汉语完成句子(每题2分,共8分 ) 25、

【小题1】许多外国人发现学好汉语真不容易。 【小题2】我盼望着与你相见。 I’m looking forward【小题3】在二十一世纪,那些观念陈旧的人将落后于时代。

【小题4】入世后,中国的发展开始与世界同步。

十一、书面表达

试卷答案

1.C 2.A 3.D 4.C 5.A 6.B 7.C 8.A 9.C 10.A 11.D 12.A 13.A 14.D 15.C

16.【小题1】A【小题2】B【小题3】B【小题4】C【小题5】A【小题6】B【小题7】C 【小题8】B【小题9】A【小题10】C17.【小题1】C【小题2】C【小题3】B【小题4】C 【小题5】A18.【小题1】C【小题2】C【小题3】A【小题4】B【小题5】D19.【小题1】C 【小题2】C【小题3】A【小题4】D【小题5】B20.【小题1】D【小题2】A【小题3】G

【小题4】F【小题5】E21.【小题1】start 【小题2】longer【小题3】sorry 【小题4】touch 【小题5】idea22.【小题1】 less 【小题2】watching 【小题3】happiness【小题4】activities 【小题5】usually 【小题6】 to【小题7】your 23.【小题1】don’t, helps 【小题2】只要我们坚持正确的事情并且及时改正错误,我们就会成功。

【小题3】complain, do 24.【小题1】it;to【小题2】to meeting【小题3】with, be left behind 【小题4】neck and neck

篇五:2015英语专项练习

状语从句

一. 单项填空

1. _______ he’s old, he can still carry this heavy bag.

A. Though B. Since C. For D. So

2. ---Do you know if he _______ to play basket ball with us?

---I think he will come if he ______ free tomorrow.

A. comes; is B. comes; will be C. will come; is D. will come; will be

3. In the zoo if a child _____ into the water and can’t swim, the dolphins may come up ______ him.

A. will fall; to help B. falls; to help

C. will fall; help D. falls; helping

4. I don’t remember ________ he worked in that city when he was young.

A. what B. which C. where D. who

5. We will stay at home if my aunt ________ to visit us tomorrow.

A. comes B. come C. will come D. is coming 6. The police asked the children _______ cross the street ________ the traffic lights turned green.

A. not; before B. don’t; when C. not to; until D. not; after

7. I was late for class yesterday _______ there was something wrong with my bike.

A. when B. that C. until D. because

8. I’ll go swimming with you if I ________ free tomorrow.

A. will be B. shall be C. am D. was

9. In the exam, the ________ you are, ______ the _______ mistakes you will make.

A. careful; little B. more careful; fewest

C. more careful; fewer D. more careful; less

10. You should finish your lessons _______ you go out to play.

A. before B. after C. when D. while 11. I hurried _____ I wouldn’t be late for class.

A. since B. so that C. as if D. unless

12. When you read the book, you’d better make a mark _______ you have any

questions.

A. which B. that C. where D. though

13. The teacher raised his voice _______ all the students could hear him.

A. for B. so that C. because D. in order

14. He took off his coat _______ he felt hot.

A. because B. as C. if D. since

15. It is ______ that we’d like to go out for a walk.

A. a lovely day B. too lovely a day

C. so lovely a day D. such lovely a day

16. Mary had ______ much work to do that she stayed at her office all day.

A. such B. so C. too D. very

17. _______ I felt very tired, I tried to finish the work.

A. Although B. Because C. As D. As if

18. ______ the day went on, the weather got worse.

A. With B. Since C. While D. As

19. ______ well you can drive, you must drive carefully.

A. So long as B. In order that

C. No matter how D. The moment

20. Write to me as soon as you ________ to Beijing.

A. will get B. get C. getting D. got

二. 根据中文意思完成下列英语句子

1. 不管他跟我开什麽玩笑,我都不生气。

I am not angry with him, _______ _______ ______ jokes he ______ on me.

2. 布鲁斯太太对学生非常亲切,以至于学生把她当做母亲。

Mrs Bruce was _______ kind to her students ______ they ______ her _____ their mother.

3. 只要我们竭尽全力,父母就会满意我们的表现。

Our parents will be pleased with our performance _____ _____ ______ we try our best.

4. 你一到上海就给我打个电话好吗?

Will you please call me ______ ______ ______ you get to Shanghai.

5. 这个七岁的女孩酷爱钢琴,以至于他已经坚持练习两年了。

The seven-year-old girl likes playing the piano ______ ______ ______ she has kept practicing for two years.

6. 虽然她很忙,他还坚持自学英语。

_______ _______ ______ _______, she kept on learning English by herself.

7. 他长大后相当一名记者。

He wants to be a journalist ______ _______ _______ _______.

8. 无论刮风下雨,我们的老师总是第一个到校。

_______ _______ windy or rainy, our teacher is always the first to get to school.

9. 如果人人为保护环境做出贡献,世界将会变得更美好

______ ______ ______ _____ _______ to protecting the environment, the world will become much more beautiful.

10. 李明昨天没来上学,因为他病了。

Li Ming didn’t come to school _______ _______ ______ ______.

【练习答案】

一. 1.A 2.C 3.B 4.C 5.A 6.C 7.D 8.C 9.C 10.A 11.B 12.C 13.B 14.A 15.C 16.B 17.A

18.D 19.C 20.B

二. 1. no matter what; plays 2.so; that; regarded; as 3. as long as 4. as long as 5. so much that 6. Though she was busy 7. when he grows up 8.Whether it’s 9. If everyone makes a contribution 10. because he was ill

形容词,副词

一. 单项填空

1.There are many young trees on A. every B. each C. both D. all

2.--- It’s so cold today.

--- Yes, it’s than it was yesterday.

A. more cold B. more colder C. much colder D. cold

3.Little Tom has A. more B. a little C. many D. few

4.She isn’t so A. well B. good C. better D. best

5.Peter writes A. better B. best C. good D. well

6.He is A. stronger B. much stronger C. strong D. the strongest

7.I bought A. a few; a few B. a few; a little

C. a little; a few D. a little; a little

8.The box is A. too; to B. to; too C. so; that D. no; to

9.The ice in the lake is about one meter

A. long B. high C. thick D. wide

10.Wu Lin ran A. so B. much C. very D. too 11. Jone looks so _______ today because she has got an “A” in her maths test.

A. happy B. happily C. angry D. angrily

12. The smile on my father’s face showed that he was ______ with me.

A. sad B. pleased C. angry D. sorry 13. ---Mum, could you buy me a dress like this?

---Certainly, we can buy ______ one than this, but ______ this.

A. a better; better than B. a worse; as good as

C. a cheaper; as good as D. a more important; good as

14. ---This digital camera is really cheap!

---The ______ the better. I’m short of money, you see.

A. cheap B. cheaper C. expensive D. more expensive

15. If you want to learn English well, you must use it as _______ as possible.

A. often B. long C. hard D. soon

16. Paul has ______ friends except me, and sometimes he feels lonely.

A. many B. some C. few D. more

17. English people _____ use Mr. Before a man’s first name.

A. never B. usually C. often D. sometimes

18. ---One more satellite was sent up into space in China in May.

---Right. The government spoke ______ that.

A. highly for B. high of

C. well of D. highly of 19. ---Remember this, children. ______ careful you are, ______ mistakes you will make. ---We know, Miss Gao.

A. The more; the more B. The fewer; the more

C. The more; the fewer D. The less; the less

20. I have ________ to do today.

A. anything important B. something important

C. important nothing D. important something

二. 用所给单词的适当形式填空

1. My purse was stolen on the bus yesterday. __________ (Fortunate), there was no money in it.

2. Mobile phones are _________ (wide) used in most of the cities in China.

3. He put on his coat and went out ________ (quick).

4. She is ______ (good) than Li Ping at swimming.

5. A lot Chinese people are _______ (pride) of Yao Ming, a famous basketball star in NBA.

6. To our surprise, he suddenly returned on a cold ______ (snow) night.

7. Allie asked me ______ (polite) to put the things away.

8. It’s snowing hard. You must drive ________(careful).

9. The earth we live on is _______ (big) than the moon.

10. Hainan is a very large island. It’s the second ________ (large) island in China.

三. 用适当的形容词或副词填空(首字母已给出)

1. A large number of mouths must be fed in those less d________ countries.

2. That evening Beethoven played the music for the girl as well as u______.

3. Hawaii is f_______ its beautiful beaches.

版权声明:

1、本网站发布的作文《dont,forget,me》为爱作文网注册网友原创或整理,版权归原作者所有,转载请注明出处!

2、本网站作文/文章《dont,forget,me》仅代表作者本人的观点,与本网站立场无关,作者文责自负。

3、本网站一直无私为全国中小学生提供大量优秀作文范文,免费帮同学们审核作文,评改作文。对于不当转载或引用本网内容而引起的民事纷争、行政处理或其他损失,本网不承担责任。

热门专题